Italiano

English

Deutsch

Español

Français

لغة العربية

日本人

中国

Nederlands

Tiếng Việt

Svenska

Pусский

Cрпски

Român

Polski

Dansk

Català

Pilipino
Beat-
Leukemia
.org
Multi language resources for leukemia fighters.

Distribuir informació important i fets per prendre consciència, en cada llengua del mon.

Identificar i connectar amb institucions de confiança que lluiten contra la leucèmia en cada país.

La investigació és mundial, i la leucèmia és un enemic compartit. No importa on, com, o quant tu puguis contribuir: valdrà molt l’esforç.

Sobre Beat Leukemia


Combatre la leucèmia va néixer a l’octubre del 2007 en una xerrada de grup a la plataforma de la xarxa informàtica social popular Facebook. El seu creador, Alex Cevenini, desitjava aixecar consciència de la leucèmia i malalties de sang per el més gran nombre de persones, així com oferir suport per la gent suportant la mateixa condició.

A principis del 2010 el grup tenia més de 7000 socis, i va començar a treballar, bé connectant persones amb necessitat amb persones oferint ajuda i suport. Aquesta website va ser creada d’un esforç col•lectiu dels seus socis que desitjaven arribar a la gent a fora del facebook també.
Aquí trobaràs informació bàsica sobre el que és la leucèmia i com és tractada, així com percepcions de com els amics i parents poden relacionar-se millor i ajudar a la gent que té leucèmia.

La pàgina Help BL us portarà a un assumpte comú d’organitzacions benèfiques. Confieu-hi. Quan et decideixes apuntar a una causa, la gent està sovint aclaparada per el número d’organitzacions buscant finançaments, i rarament estan segurs de la seva bona fe.
El Facebook grup, BL té via oberta en el seu taulell de xerrades, on la gent pot explicar històries sobre organitzacions amb les que ells es posaven en directament en contacte o que les ajudaven a vèncer la leucèmia. Aquestes organitzacions figuren aquí, organitzades per països, i estan constantment actualitzades. Si coneixes una organització que creus que hauria d’aparèixer, pots enviar un e-mail a info@beat-leukemia.orgEL SECRET ÉS LA VIDA

Una història de malaltia, fe i aclaparadora esperança

Alessandro Cevenini

Unes vacances amb els amics a les profunditats paradisíaques del Mar Roig. No sembla que res pugui anar malament, vist des d'allà baix. Alex somriu a la vida i transmet alegria a tots. A la tornada d'aquest viatge, res serà com abans. El dia en què compleix vint anys, Alessandro es posa malalt de leucèmia mieloide aguda, una prova a la qual va saber fer front amb el coratge de la fe i la força de qui, fins i tot enmig del sofriment, aconsegueix dedicar-se als altres. Ho fa tan bé que es converteix en un suport important per a malalts de molts llocs del planeta, en multiplicador de confiança, en punt de referència per als milers de membres del seu grup Facebook i del lloc que ha fundat: Beat Leukemia. Un nom de guerrer de la llum, com ho va ser ell.

COMPRAR

www.beat-leukemia.org

Seguici su

Sostieni Beat-Leukemia

Fai la donazione

Puoi scriverci ora

info@beat-leukemia.org

Fondazione Beat Leukemia Dr Alessandro Cevenini - CF 94618790151 | Legal Notices | Realizzazione sito web: Progetto Web